Yhdenvertaisuuden juhlaa

Hyvää Helsinki Pride-viikkoa! Haluamme yrityksenä olla tänäkin vuonna mukana Priden juhlinnassa ja luoda samalla työyhteisömme sisällä keskustelua yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta. Lue työntekijämme Vilma Nissisen ajatuksia yhdenvertaisesta työkulttuurista!

Julkaistu 24.6.2024

Työyhteisömme koostuu erilaisista, eri taustoista tulevista ihmisistä, joita yhdistää halu tehdä joka päivä parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen. Työkavereiden kanssa yhdessä läpiviedyt projektit ja päivittäinen kanssakäyminen hiovat meitä yhteen ja luovat mahdollisuuden avoimeen keskusteluun sekä mielipiteiden jakamiseen. Meillä kaikilla on yhteinen halu edistää tasa-arvoista ja yhdenvertaista työilmapiiriä, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa omana itsenään ja erottua persoonallisuudellaan joukosta.

’’Rauha on kaikkien yhteiskuntien ja yksilöiden oikeus. Toivoa tarvitsemme erityisesti silloin, kun rauha ei ole itsestäänselvyys. Toivo valaa uskoa tulevaisuuteen sekä ennen kaikkea antaa voimaa tavoitella meille kuuluvia oikeuksia ja oikeudenmukaisempaa maailmaa.’’ -Helsinki Pride 2024

Meillä suomalaisilla on erinomainen mahdollisuus edistää rauhaa, toivoa ja yhdenvertaisuutta. Vaikka meillä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus toteutuu muuhun maailmaan suhteutettuna hyvin, tekemistä on silti edelleen monella osa-alueella. Sekä työyhteisössä että yhteiskunnassa yleensäkin jokaisella tulee olla oikeus olla oma itsensä ja rakastaa ketä haluaa. Jokaisella on toisaalta myös vastuu luoda ympärilleen hyväksyvä ilmapiiri, jossa kaikilla on turvallista elää omannäköistä elämää.

Yhdenvertainen työkulttuuri tarvitsee toteutuakseen rohkeita ja avoimia ihmisiä, jotka kaikessa toiminnassaan ottavat muut huomioon eivätkä syrji ketään iän, sukupuolen, etnisen taustan tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Yksin emme luo muutosta, mutta yhdessä pystymme mihin tahansa!

-Vilma Nissinen, Marketing Specialist

Lue myös nämä

Chief Technology Officer Tuukka Taskinen

"Inspiroivinta on nähdä oman työnsä tuloksen hyödyttävän suurta joukkoa ihmisiä", sanoo Sarakkeen Chief Technology Officer Tuukka Taskinen. Tuukka kertoo myös, miten Sarakkeen tarina on saanut alkunsa ja mikä on ollut hänen uransa mielenkiintoisin projekti.

Software Developer Samuli Eronen

"Parasta Sarakkeella on mukavat työkaverit ja asiakkaat, sekä rento ja joustava työkulttuuri", toteaa Software Developer Samuli Eronen. Lue lisää siitä, mikä Sarakkeella työskentelyssä inspiroi ja miksi Samuli alun perin kiinnostui koodaamisesta!

Service Designer Niina Mikkonen

“Inspiroivinta työssäni on, kun löydämme yhdessä tiimin kanssa ratkaisun", kertoo Service Designer Niina Mikkonen. Millaista on työskennellä muotoilijana IT-firmassa? Entä miten Niinan työarki on muuttunut Barcelonaan muuton jälkeen? Lue NIinan vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!