Palvelut - Sarake

Palvelut

Moderni tiedonhallinta antaa sinulle aikaa keskittyä oleelliseen

Maailma monimutkaistuu ja tiedon määrä lisääntyy jatkuvasti. Liiketoiminnan kannalta oleellista on, että oikea tieto on oikeaan aikaan oikeiden ihmisten saatavilla. Tämä myös säästää merkittävästi aikaa ja helpottaa yrityksesi arkea.

Me huolehdimme tiedoistasi, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Meillä tietojesi hallinta ja säilytys on luotettavaa ja läpinäkyvää: sinä omistat ne ja päätät miten niitä hyödynnät. Suhtaudumme vakavasti tietoturvaan ja meillä on vuosikymmenten kokemus korkean tason tietoturvavaatimuksista. Olemme puhtaasti kotimainen toimija, joten tietosi pysyvät aina Suomen rajojen sisällä. 

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme liiketoimintaa tukevia digitaalisia tiedonhallinnan palveluja, joiden avulla tietoa pystytään helposti hyödyntämään yrityksen arjessa ja päätöksenteossa. Panostamme paitsi palveluidemme turvallisuuteen ja toimivuuteen, myös niiden käytettävyyteen. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme vaikeiden kokonaisuuksien selkeyttämisessä, joten asiantuntijamme ovat tukenasi myös suunnittelussa ja strategisessa puolessa. 

Sarake Sign - Sarake Oy

Sarake Sign

Sähköinen allekirjoitus

Sarake Sign on sähköisen allekirjoituksen palvelu, joka palvelee käyttäjien tarpeita aina yksityishenkilöistä globaaleihin organisaatioihin. Palvelu skaalautuu yksittäisten asiakirjojen allekirjoittamisesta laajempiin tarpeisiin, joissa voidaan allekirjoittaa suuria massoja asiakirjoja osana organisaation operatiivisia prosesseja. 

Sarake Ark - Sarake Oy

Sarake Ark

Sähköinen arkistointi

Sarake Ark on asiakkaiden tarpeista lähtien suunniteltu sähköinen arkistointipalvelu. Se on tietoturvallinen säilytysratkaisu, jonka avulla tieto pysyy muuttumattomana ja on helposti löydettävissä. Palvelumme avulla pääset eroon turhista legacy-järjestelmistä ja niihin liittyvistä kustannuksista. Sarake Arkiin voit tallentaa missä tahansa muodossa olevaa tietoa.

Sarake Ideabox - Sarake Oy

Sarake Ideabox

Ideoiden ja innovaatioiden hallintaan

Ideoi missä vain ja milloin vain! Ideabox tuo organisaation koko kapasiteetin mukaan kehitystyöhön. Palvelu tarjoaa sosiaalisen sisäisen alustan, jonka avulla uusista ideoista kehitetään toimintaa palvelevia innovaatioita. 

Sarake Doc - Sarake Oy

Sarake Doc

Modulaarinen sisällönhallinta

Sarake Doc on kollaboratiivinen työryhmäsovellus, joka on luotu tehostamaan ja helpottamaan organisaatiosi tiedonhallintaa. Docilla voit hallita modulaarisesti erilaisia sisältöjä, kuten työtiloja, dokumentteja, artikkeleja, tehtäviä ja keskusteluja.

Sarake Contract - Sarake Oy

Sarake Contract

Sopimushallinta

Sarake Contract on sopimusten hallintaan luotu älykäs palvelu, jonka avulla hallitset sopimusten koko elinkaarta ja hyödynnät sopimusdataa vaivattomasti. Sarake Contractissa sopimushallinnan tukena käytetään Sarakkeen kehittämää tekoälyä Sarake Cleveriä. Contract mahdollistaa uudenaikaisen sopimushallintaprosessin sekä sopimuspohjaisen liiketoiminnan kehittämisen.

Sarake Clever - Sarake Oy

Sarake Clever

Älykäs tiedonhallinta

Clever on Sarakkeen tekoäly. Cleveriä voidaan käyttää Sarakkeen palveluiden lisäksi organisaatiosi tiedon analysoimiseen ja jalostamiseen. Hyödynnämme Sarake Cleverissä laajoja kielimalleja ja kontekstipohjaista oppimista vaativien ongelmien ratkaisemisessa, sekä työskentelyn tehostamisessa ja automatisoinnissa.

Sarake Reko - Sarake Oy

Sarake Reko

Sähköinen tunnistautuminen

Sarake Reko tuo lisää turvaa ja tunnistautumisvaihtoehtoja. Rekoa voidaan hyödyntää Sarakkeen palveluiden lisäksi organisaatiosi erilaisissa tunnistautumistarpeissa. Voit vahvistaa oman palvelusi luotettavuutta lisäämällä vaihtoehdoiksi käyttäjän monivaiheisin kirjautumisen tai henkilön vahvan sähköisen tunnistautumisen.

Sarake Prof - Sarake Oy

Sarake Prof

Tiedonhallinnan konsultointipalvelu

Sarake tarjoaa korkealaatuisia konsultointi- ja tukipalveluja co-creationista jatkuvaan ylläpitoon ja valvontaan. Meillä on laaja kokemus tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen eri osa-alueista sekä useista eri teknologioista. Haluamme tarjota asiantuntemuksemme tueksesi tiedonhallinnan projektien eri vaiheissa.

Haluatko tietää lisää?

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai voimmeko muuten auttaa sinua tiedonhallinnan tarpeistasi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut yrityksesi toiminnan digitalisointiin.