Näytä kaikki palvelut

Keskity oleelliseen –
me huolehdimme tiedoistasi.

Maailma monimutkaistuu ja tiedon määrä lisääntyy jatkuvasti. Liiketoiminnan kannalta oleellista on, että oikea tieto on oikeaan aikaan oikeiden ihmisten saatavilla.

Sarakkeen tehtävä on huolehtia asiakkaidensa tiedoista, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat digitalisoida toimintaansa ilman huolta siitä, että joku muu omistaa heidän tietonsa jatkossa.

Me tarjoamme liiketoimintaa tukevia tiedonhallinnan palveluja, asiakas omistaa aina omat tietonsa.

Turvallinen ja juridisesti sitova tapa allekirjoittaa kaikenlaisia asiakirjoja. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja rajoittamaton määrä allekirjoituksia. Sarake Sign sähköinen allekirjoitus on palvelu, jonka avulla säästät aikaa ja rahaa.

Sarake Ark on enemmän kuin perinteinen arkisto. Sarake Arkin avulla voit mm. automatisoida tiedon luokittelun ja rikastamisen arkistoinnin yhteydessä ja luoda optimoidun arkistointisuunnitelman.

Ideoi missä vain ja milloin vain! Ideabox tuo organisaation koko kapasiteetin mukaan kehitystyöhön. Palvelu tarjoaa sosiaalisen sisäisen alustan, jonka avulla uusista ideoista kehitetään toimintaa palvelevia innovaatioita.

Tietojenhallinnan ydin. Skaalautuva sisällönhallinnan ratkaisu, joka tarjoaa modernin otteen tiedonhallintaan. Sarake Docin avulla voit unohtaa perinteiset dokumenttienhallintaan liittyvät ongelmat.

Ketterä projektien- ja tehtävienhallintatyökalu, joka mukautuu yrityksen omiin prosesseihin ja toimintamalleihin. Kokonaisuus on nähtävissä yhdellä vilkaisulla.

Älykäs sopimustenhallintatyökalu, jonka avulla hallitset sopimusten koko elinkaarta ja hyödynnät sopimusdataa monipuolisesti. Mahdollistaa uudenaikaisen sopimustenhallintaprosessin sekä sopimuspohjaisen liiketoiminnan kehittämisen.

Sarake Report tukee päätöksentekoa mahdollistamalla tiedonhallintaan liittyvän datan kattavamman analysoinnin sekä visualisoinnin. Sarake Report raportointiratkaisu integroituu saumattomasti muihin Sarakkeen tarjoamiin ratkaisuihin.

product-iconSarake Clever.

Haluatko viedä tiedon- ja sisällönhallintasi uudelle tasolle. Kysy lisää palveluitamme tukevista tekoäly- ja koneoppimisratkaisuista.

Kysy lisää!

product-iconSarake Reko.

Kehitämme jotain uutta. Stay tuned – kerromme pian lisää!

Sarakkeen ensiluokkaiset konsultointipalvelut co-creationista ylläpitoon ja tukeen. Jätä huolehtiminen meille!