Yritys - Sarake

Sisällöt

Katso ajankohtaiset uutisemme, lue asiakkaidemme kokemuksista, tutustu työntekijöihimme ja syvenny asiantuntijoidemme ajatuksiin. Suodata alta artikkelit haluamasi kategorian mukaan tai jatka selaamista ja lue vaikka kaikki! 

Kategoriat

Sarake People
Chief Technology Officer Tuukka Taskinen
"Inspiroivinta on nähdä oman työnsä tuloksen hyödyttävän suurta joukkoa ihmisiä", sanoo Sarakkeen Chief Technology Officer Tuukka Taskinen. Tuukka kertoo myös, miten Sarakkeen tarina on saanut alkunsa ja mikä on ollut hänen uransa mielenkiintoisin projekti.
Sarake People
Software Developer Samuli Eronen
"Parasta Sarakkeella on mukavat työkaverit ja asiakkaat, sekä rento ja joustava työkulttuuri", toteaa Software Developer Samuli Eronen. Lue lisää siitä, mikä Sarakkeella työskentelyssä inspiroi ja miksi Samuli alun perin kiinnostui koodaamisesta!
Sarake People
Service Designer Niina Mikkonen
“Inspiroivinta työssäni on, kun löydämme yhdessä tiimin kanssa ratkaisun", kertoo Service Designer Niina Mikkonen. Millaista on työskennellä muotoilijana IT-firmassa? Entä miten Niinan työarki on muuttunut Barcelonaan muuton jälkeen? Lue NIinan vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin!
Sarake People
Consultant Thomas Bäcksbacka
“Kaikki päivät Sarakkeella ovat erilaisia, ja juuri se tekee työstäni mielenkiintoista”, kertoo Thomas Bäcksbacka. Thomas, joka on ollut Sarakkeella aivan yrityksen perustamisesta lähtien, avaa artikkelissa oman työhistoriansa lisäksi myös yrityksen taustoja.
Sarake People
Työkulttuuri, jossa jokainen voi kukoistaa
Pride-viikon kunniaksi toimitusjohtajamme Tanja Räikkönen jakaa ajatuksiaan Pridesta ja avoimen työkulttuurin luomisesta.
Sarake People
Front-end Developer Duy Nguyen
“Sarakkeella me kaikki tuemme toisiamme”, sanoo Front-end Developer Duy Nguyen, jonka tarina on varsin ainutlaatuinen. Duy kertoo mielenkiintoisesta taustastaan ja korostaa, mikä tekee suomalaisesta työkulttuurista poikkeuksellisen.
Sarake People
Marketing Trainee Vilma Nissinen
Sarakkeen työntekijöistä kertovien Sarake People-juttusarjan ensimmäisessä osassa Marketing Trainee Vilma Nissinen kertoo ajatuksiaan markkinoinnista, työstään Sarakkeella ja kahden hyvin erilaisen työuran yhdistämisestä. Tälläkin hetkellä hän hiihtää kilpaa ammatikseen markkinointityön lisäksi.