Näytä kaikki palvelut

Sarake Doc.

Tehokasta tiedonhallintaa

Sarake Doc on dokumenttien ja sähköisen sisällönhallinnan järjestelmä, joka perustuu Alfresco Content Services –tuotteeseen.

Sarake Docin avulla organisaation tiedonhallinta helpottuu ja tehostuu. Tutkitusti n. 80% tietotyöläisistä hukkaa päivittäin aikaa tiedon- ja versionhallinnan ongelmiin, joista suurin osa olisi ratkaistavissa tiedonhallinnan paremmalla organisoinnilla ja toimintaa tukevaa järjestelmää hyödyntämällä.

Sarake Docin avulla myös pienemmät organisaatiot voivat tehostaa tiedonhallintaansa turvallisesti ja ilman massiivisia investointeja.

Miksi Sarake Doc?

Untitled-12
Palvelun käyttöönotto ei vaadi mittavia alkuinvestointeja laitteistoon tai henkilöstöön
Untitled-12
Doc. kasvaa organisaatiosi mukana ja lisenssikulut eivät riipu organisaatiosi käyttäjämääristä, vaan maksat vain palvelusta ja käytetystä tallennustilasta
Untitled-12
Dokumenttienhallintaratkaisun käyttö vähentää suoraan versionhallintaan ja dokumenttien löydettävyyteen liittyviä ongelmia sekä niistä aiheutuvia kustannuksia
Untitled-12
Takaamme palvelullemme 99,5% käyttöasteen 24/7/365
Untitled-12
Kaikki organisaatiosi tieto on käytettävissä sekä toimistossa että tien päällä
Untitled-12
Sarake Doc on tietoturvallinen ratkaisu, jossa omistat aina omat tietosi. Doc:ssa tietosi ovat turvassa käyttöoikeuksien ja varmistuksen ansiosta
Untitled-12
Tuotamme palvelua lokaalisti ja käytämme Suomessa sijaitsevia palvelinkeskuksia

Sarake Doc - Hanki omasi

Sarake Doc.
Tarjous

Konsultointi ja pienkehitys
Tarjous

Sarake Doc - Ominaisuudet

Kokoaa yrityksen aineiston yhteen paikkaan.

Keskitetty ratkaisu yrityksen dokumenttien ja muun aineiston säilyttämiseen ja hallintaan. Kaikki aineisto tallennetaan yhteen kertaan ja voidaan liittää eri yhteyksiin yhdenmukaisella tavalla. Mahdollistaa verkkolevyjen käytöstä luopumisen ja huolehtii versionhallinnasta.

Monipuoliset sisällön- ja dokumenttienhallinnan toiminnallisuudet.

  • Työtilojen ja kansioiden ylläpito
  • Dokumenttien luonti, muokkaus ja ylläpito (sisältäen versionhallinnan)
  • Tiedon luokittelu ja automaattiset metatiedot
  • Dokumenttien kierrätys työnkuluissa
  • Työtilakohtaiset kalenterit, wikit, blogit, listat ja keskustelut
  • Monipuolisesti mukautettavat dashboard-näkymät

Helppo ja nopea käyttää.

Käyttöönotto tapahtuu helposti ja nopeasti eikä sen intuitiivinen käyttöliittymä edellytä laajamittaista käyttäjäkoulutusta. Järjestelmä on nopea eikä suurtenkaan aineistojen haku ja käsittely muodosta pullonkauloja. Aineiston löytäminen älykkäällä hakutoiminnallisuudella on vaivatonta. Lisäksi järjestelmä integroituu suoraan myös toimisto-ohjelmiin (Word, Excel, …).

Monipuolisesti sopiva.

  • Sarake Doc on nykyaikaisen sisällönhallinnan kulmakivi, joka tukee saumattomasti yrityksen menettelytapoja ja käytäntöjä. Sarake Doc sopii paitsi perinteiseen dokumenttienhallintaan myös muun digitaalisen sisällön (kuvat, videot, ääni) sekä kontrolloidun aineiston (sopimukset, laatudokumentit, muut juridiset asiakirjat) hallintaan. Palvelun rajapinta mahdollistaa tiedon rikastamisen useista lähteistä.
  • Saumattomasti integroitavissa sähköisen allekirjoituspalvelun Sarake Signin kanssa.
  • Monikielituki mahdollistaa käyttäjäkohtaiset kielivalinnat ja tukee näin useimpia organisaatioita.

Mukautettavissa yrityksen tarpeisiin.

Sarake Doc voidaan mukauttaa yrityksen tarpeisiin sopivaksi, niin ilmeen kuin toiminnallisuuksiensakin (mm. työtilat, työnkulut, tietomalli, sanastot) osalta.

Käytettävissä eri laitteilla.

Palvelu toimii työasema- ja mobiiliympäristössä. Saatavilla myös Alfresco Content –mobiilisovellus (iOS, Android)

Tuki Extranet-käytölle.

Extranet-ominaisuudet laajentavat palvelun organisaation sisäistä käytöstä myös yhteistyöhön asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Full- versiossa mukana Extranet-sovellus.

Tietoturvallinen ratkaisu.

Monipuolinen käyttöoikeusmalli, joka mahdollistaa käyttöoikeuksien rajaamisen tarpeiden mukaisesti (perustuen mm. rooliin,  työtilaan, kansioon, dokumenttiin, luokitteluun).  Aineisto on tarpeen mukaan jaeltavissa myös ulkopuolisille julkaisu-toiminnallisuuden tai Extranetin kautta.

Moderni ote tiedonhallintaan.

Sarake Doc perustuu uusimpaan teknologiaan. Palvelumme koostuu maailmalla tunnustetuista ja laajasti käytetyistä ohjelmistokomponenteista ja käytännöistä. Tällä takaamme, että Doc. on käyttökelpoinen vielä vuosien kuluttua. Palvelun taustalla Alfresco Content Services.

Pilvipalveluna tai omasta konesalista.

Sarake Doc on tarjolla pilvipalveluna tai asennettuna omaan konesaliin. Pilvipalvelun tarjoamiseen käytämme Suomessa sijaitsevia palvelinkeskuksia.