Asiakkaitamme
Fortum Valtioneuvoston kanslia Ulkoasiainministeriö TT-MS Varainhoito
Keskeiset hyödyt
Tuota tärkeistä tiedoistasi muokattavia raportteja reaaliajassa.
Eikö olisikin mukavaa, jos voisit luopua loputtomista kalvosulkeisista johtoryhmän kokouksissasi ja voisit perustaa näkemyksesi uusimpaan tilanteeseen? Tai onko tärkeiden tunnuslukujen esille saaminen työn ja tuskan takana? SmartReportin avulla saat välittömän tilannekuvan raportoitavista asioista. Helposti ja reaaliajassa.
Sukella tietoon raporttien takana.
Toisin kuin muut raportointivälineet, SmartReport sukeltaa tietoon kaavioiden takana. Pystyt tarkistamaan faktat sellaisina kuin ne ovat. Tervemenoa luulo, tervetuloa tieto!
Lisää näyttävyyttä raportteihin.
Oli kyseessä piirakka, käppyrä tai palkki, SmartReportin avulla pystyt luomaan näyttäviä raportteja ruudulle, dokumentteihin tai vaikkapa paperille. Ratkaisun monipuoliset visuaaliset ominaisuudet antavat sinulle avaimet korkeatasoisen esitysmateriaalin tuottamiseen.
Jaa tietoa avoimesti.
SmartReportin avulla tilannetiedon jakaminen organisaatiosi, asiakkaidesi ja yhteistyökumppaniesi kanssa on helppoa ja vaivatonta. SmartReportin intuitiivinen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää ja yhteistyö kaikkien osapuolien kesken on helppoa ja tehokasta.
Esitä missä, millä ja milloin tahansa.
SmartReport vapauttaa sinut esittämään näkemyksesi millä päätelaitteella tahansa. Nerokkaan käyttöliittymänsä ja raportoinnin pilvipalvelumme ansiosta voit tukea organisaatiosi modernia työkulttuuria joustavasti missä ja milloin se parhaiten sopii.
Enemmän kuin raportointi.
SmartReport on älykäs data-analytiikan työkalu, jolla teet päätelmiä aineistostasi tilastolliseen analyysiin perustuen. Työkalun edistyneet toiminnot rikastavat aineistoa ja nostavat ymmärryksesi uudelle tasolle.
Kasvanut ymmärrys tarkoittaa isompia lukuja viivan alle.
Upotatko huimia summia päättäjätietoihin?
68% haastatelluista organisaatioista arvelee käyttävänsä merkittäviä tai liian suuria summia konsulttipalkkioihin saadakseen laadukasta tilannetietoa ja näkemyksiä. Saatko sinä rahoillesi vastinetta? SmartReportin avulla vapautat konsultit uusiin tehtäviin ja otat tilannekuvan omaan hallintaasi.
(Sarake Oy:n kysely suomalaisille liiketoiminnan päättäjille 12/2016)
Raportoinnin suunnannäyttäjä
SmartReport - raportit ja analytiikka.
SmartReport on raportointi- ja analysointiohjelmisto, joka lisää tehoa liiketoimintaan ja tuo enemmän näkemystä päätöksille. Kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Se tarkoittaa parempia päätöksiä ja taloudellista kannattavuutta.
Miksi SmartReport?
  • SmartReport toimii reaaliaikaisesti ja antaa ymmärryksen aina uusimpaan tilannetietoon perustuen
  • SmartReport soveltuu käyttöön kaikilla päätelaitteilla - työasemat, tabletit, puhelimet
  • SmartReport voidaan liittää mihin tahansa tietojärjestelmään nerokkaan API-rajapintateknologiansa avulla
  • SmartReport on helppo konfiguroida ja siten myös ei-teknisten henkilöiden käyttö on sujuvaa
  • SmartReport toimitetaan myös palveluna, jolloin käyttöönotto ei edellytä raskaita alkuinvestointeja
Monipuoliset raportit.
SmartReportin raportteja hyödynnät monin tavoin
  • Voit tuottaa sillä näyttävää esitysgrafiikkaa suoraan ruudulle
  • Raportit voidaan tuottaa asiakirjamuodossa itse määrittelemillesi valmiille asiakirjapohjille (mm. Word)
  • Raportit tulostuvat suoraan asiakirjoina suoraan sähköisesti allekirjoitettuina ja arkistoon kelpaavina ilman hankalia välivaiheita
Kytke tietolähteisiin ja yhdistele.
SmartReport kytkeytyy API-rajapintansa avulla moniin tietolähteisiin. Voit hakea olennaiset tietosi vaikkapa HR-, ERP-, CRM- ja tuotetiedon järjestelmistäsi ja yhdistellä niitä SmartReportin avulla merkityksellisiksi kokonaisuuksiksi.
SmartReport toteuttaa Sarakkeen SmartAdapter-rajapinnan, jonka avulla tietoa voidaan hakea milteri rajatta erilaisista lähteistä: tietokannoista, levyjärjestelmistä, internet-sivuilta, XML-rakenteista, asiakirjoista, yms.
Raportoi, analysoi, ennusta.
SmartReport on enemmän kuin perinteinen raportointityökalu. Sen älykkään analytiikan ansiosta pystyt tekemään järkeenkäypiä ennakoivia päätelmiä myös aineistosta, joka ei suoraan tarjoa vastauksia. Voit yhdistellä raporteissa tilastollista analytiikkaa, käsitemalleja ja merkityksiä, joiden avulla rikastat aineistoa ja nostat sen aivan uudelle tasolle.
Tarkastele lähtötietoja niin kuin ne ovat...
SmartReport sukeltaa tietoon kaavioiden takana. Pystyt tarkistamaan faktat sellaisina kuin ne ovat. Toisin kuin useimmat muut raportointivälineet, SmartReport tekee tämän reaaliajassa. Pysyt koko ajan tilanteen tasalla eikä harhaluuloille jää sijaa.
...käyttöoikeuksien puitteissa, tottakai!
SmartReportin avulla voit määritellä, mitä lähtötietoa käytetään ja mitä siitä näytetään. Monipuolisten rooli- ja käyttöoikeusmallien avulla päätät, mitä raportin esittäjä lähtöaineistosta näkee. Rajoitukset ovat kytkettävissä myös lähdejärjestelmän omaan käyttöoikeuspolitiikkaan.
Käytä kaikilla päätelaitteilla, missä vain.
SmartReport toimii kaikilla moderneilla päätelaitteilla: PC-työasemat, tabletit, mobiililaitteet. Esityksesi ei jää pitämättä vaikka läppärisi olisi jäänyt toimistolle.
Sarake tarjoaa raportointipalvelua myös pilvestä, jolloin voit pitää esityksesi myös tien päällä.
Kevyttä ja salamannopeaa.
Kun perinteiset Business Intelligence-välineet ovat liian raskaita ja kalliita käyttöösi, SmartReport on vastaus analysoinnin haasteisiisi. Se on kevyt, intuitiivinen ja salamannopea ottaa käyttöön.
Yhteyshenkilöt
Tanja.
Toimitusjohtaja