Sähköinen allekirjoitus
Sarake Sign on allekirjoituspalvelu, jolla kaikkien sähköisten dokumenttien allekirjoittaminen tapahtuu helposti ja nopeasti.
Näin se toimii
Jaa dokumentti.
Lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Voit kutsua henkilöitä sähköpostilla ja tekstiviestillä. Voit myös integroida allekirjoituksen osaksi sähköistä palveluasi.
Tunnista henkilö.
Allekirjoitushetkellä Sarake Sign varmistaa allekirjoittajien henkilöllisyyden.
Kerää allekirjoitukset.
Jokainen henkilö allekirjoittaa dokumentin helposti ja nopeasti. Kun asiakirja on valmis, se on kaikkien asianosaisten saatavilla.
Katso videolta, miten helppoa Sarake Signin käyttäminen on

Miksi Sarake Sign?
Kaikenlaisiin tarpeisiin.
Sarake Sign soveltuu kaikenlaisten asiakirjojen allekirjoittamiseen. Voit allekirjoittaa sillä luotettavasti sopimuksia, valtakirjoja, pöytäkirjoja ja mitä tahansa lakisääteisiä asiakirjoja.
Järjestelmä soveltuu kansalaisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön kokoon katsomatta.
Miksi maksaa sähköisestä allekirjoituksesta?
Mielestämme allekirjoitus on jokaisen kansalaisen ja organisaation perusoikeus. Tarjoamme palvelun yksityishenkilöiden käyttöön ilman sitoumuksia tai veloituksetta, nyt ja tulevaisuudessa.
Haluamme osaltamme tukea digitalisaatiota ja luoda matalan käyttöönottokynnyksen palveluita kaikille. Siksi tarjoamme sähköistä allekirjoituspalvelua yhteisöille ja yrityksille alkaen 2,90€/kk.
Juridisesti sitova ja 100% luotettava.
Sarake Signin allekirjoitus vastaa käsin tehtyä allekirjoitusta ja on luotettava. Allekirjoitus taataan viranomaisen myöntämällä varmenteella eikä sitä pysty väärentämään.
Erotumme eduksemme! Helppoa.
Olemme tehneet sähköisestä allekirjoituksesta niin helppokäyttöisen, että kuka tahansa osaa sitä käyttää. Haluamme erottautua muista sähköisen allekirjoituksen tarjoajista tekemällä siitä yhtä helppoa kuin kynällä ja paperilla.
Haluatko allekirjoituksen yrityksesi käyttöön?
Sarake Sign voidaan integroida osaksi nykyistä tietojärjestelmääsi innovatiivisen API-rajapinnan avulla.
Saat samalla käyttöösi yrityksen oman vahvan allekirjoituksen, jolla voit allekirjoittaa kaikkia liiketoimintaasi liittyviä asiakirjoja.
Yhteyshenkilöt
Tanja.
Toimitusjohtaja